Zorg Actief

MEEDOEN AAN DE SAMENLEVING

Dagbesteding:
Zinvol bezig zijn, dat is voor iedereen belangrijk. Voor mensen met diverse problematieken is dagbesteding in of buiten een activiteitencentrum een mogelijkheid om zinvol bezig te zijn met activiteiten, samen met anderen of juist alleen. Of om andere mensen te ontmoeten. Uw interesses en mogelijkheden staan daarbij centraal.

Aanbod:
De activiteiten vinden plaats op verschillende locaties en variƫren van recreatief tot creatief en van belevingsgericht tot educatief. Een selectie uit ons aanbod is, keramiek, schilderen, koken, sport en spel, arbeidsmatige activiteiten. Dagbesteding vindt op diverse locaties plaats. In en rond het activiteitencentrum zelf. Daarnaast helpt Zorg Actief bij het vinden en ondersteunen van vrijwilligerswerk bij organisaties als scholen en vereniging en het vinden van regulier werk en/of stage.

Informatie:
Het ene activiteitencentrum is het andere niet. De omgeving, de activiteiten, de deelnemers en de medewerkers verschillen. Het is belangrijk dat u zich prettig voelt vandaar bestaat de mogelijkheid om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

Heeft u interesse:
Neem contact met ons op voor meer informatie en/of aanmelding.